Brandt & Levie abonnement
Vanaf €59,95
Ben jij een echte vleesliefhebber? Dan is het Brandt & Levie abonnement wat voor jou. Met hun abonnement “De Worstclub” krijg jij elke twee maanden 2 droge worsten en 5 smaken braadworsten. Naast de worsten krijg je nog een boel extra’s bij je abonnement. Lees snel verder om alles te weten te komen over het Brandt & Levie abonnement.
Brandt & Levie abonnement
Ben jij een echte vleesliefhebber? Dan is het Brandt & Levie abonnement wat voor jou. Met hun abonnement “De Worstclub” krijg jij elke twee maanden 2 droge worsten en 5 smaken braadworsten. Naast de worsten krijg je nog een boel extra’s bij je abonnement. Lees snel verder om alles te weten te komen over het Brandt & Levie abonnement.
Populaire categorieën

Ontdek de Brandt & Levie Worstclub, een prachtig abonneent op kwaliteitsworst, afkomstig van varkens die een goed en gezond leven hebben geleid. Het abonnement bestaat uit:
- Elke 2 maanden 2 droge worsten en 5 smaken braadworsten
- Speciale kookvideo’s en recepten om jouw worsten op de beste manier te bereiden
- Toegang om je aan te melden voor de workshop worst maken
- Altijd 10% korting in de webshop
Kosten: Je betaalt €59,95 per 2 maanden (en de eerste keer €0,01 voor de transactie).
De Worstclub
Brandt & Levie heeft zich ontpopt als dé plek voor liefhebbers van een goed stukje worst, vooral voor degenen die bewust voor beter vlees kiezen. Onvermoeibaar zoekt het team naar vernieuwende smaken in de wereld van worst en ontwikkelt de smakelijkste recepten om deze delicatessen tot hun recht te laten komen.
Met de Worstclub krijg jij elke 2 maanden wat mee van de creaties van deze worstmakers. En, heb jij altijd al je eigen worst willen maken? Aarzel dan niet over de Worstclub, want als lid van de Worstclub heb je meteen toegang tot de workshop worst maken (hier moet je je apart voor aanmelden).
Wat zit er in het pakket?
Word lid van de Worstclub en je wereld van worst genieten breidt zich meteen uit.
Recepten
Samuel Levie, een ware worstmaestro, stelt maandelijks een selectie van recepten samen, exclusief voor Worstclubleden. Hij zorgt ervoor dat jij je worst op een hoog niveau bereidt en proeft.
Kookvideo’s
Elke maand kun je nieuwe kookvideo’s verwachten die je stap voor stap door de culinaire mogelijkheden van worst leiden.
Workshops
En voor diegenen die echt de diepte in willen gaan, zijn er de populaire workshops worstmaken. Deze zijn alleen toegankelijk leden van de Worstclub.
Korting van 10%
Alsof dat nog niet genoeg is, geniet je als lid van de club ook nog eens van een vaste korting van 10% in de webshop. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om je liefde voor kwaliteitsworst te verkennen en jezelf te trakteren op de fijnste vleeswaren.
Eerlijk vlees
Bij Brandt & Levie hebben ze een visie: een wereld waar elk varken vrij rondloopt in de wei. Het is een droom die nog niet overal werkelijkheid is, maar ze zetten stevig in op die toekomst. Elk product dat van hun hand komt, is óf afkomstig van een biologisch Nederlands varken óf van varkens die ze zelf grootbrengen in de weides van bevriende boeren.
Als je je aansluit bij de Worstclub, doe je meer dan genieten van kwaliteitsworst; je draagt bij aan hun missie. Een toekomst waarin het welzijn van varkens vooropstaat en ze allemaal kunnen wroeten in de buitenlucht.
Kosten en opzeggen
De kosten voor het abonnement zijn €59,95 per twee maanden. Je betaalt bij je eerste aanmelding €0,01 voor de bankverficiatie. Daarna worst (;)) het bedrag van €59,95 tweemandelijks afgeschreven. Bezorging is hierbij inbegrepen.
Het bedrag worst elke oneven maandag op de 26e afgeschreven. Dat is tevens ook de laatste dag dat je je kunt aanmelden, je gaat daarna weer mee in de volgende run. Het worstpakket wordt op of rond de eerste woensdag van de even maanden geleverd.
Review
In een recente verzameling van klantbeoordelingen valt op dat de klanten van Brandt & Levie erg te spreken zijn over de kwaliteit, maar ook het abonnement van Brandt & Levie.
Friso is bijzonder enthousiast over de seasonal Cheddar worst met zijn subtiele blend van vlees en kaas die eindigt met een pittige jalapeño nasmaak, en spoort het bedrijf aan om vooral door te gaan met het creëren van unieke smaken.
De droogworsten krijgen ook lof van R, die vooral de kwaliteit en structuur prijst. Hij geeft wel aan dat hij de voorkeur geeft aan de worsten wanneer ze wat meer zijn ingedroogd, wat blijkbaar een persoonlijke smaakvoorkeur is.
Toch is er ook plaats voor opbouwende kritiek. Elizabeth bijvoorbeeld, die een knoflookworst probeerde, vond het mondgevoel droog en de smaak ondermaats, vooral gezien de prijs. Zij hoopt dat Brandt & Levie blijft streven naar de kwaliteit die ze zich herinnert van drie jaar geleden.
Een lid van de Worstclub, Paul, deelt hoe hij en zijn gezin minder vaak vlees eten, maar wanneer ze dat doen, kiezen voor kwaliteit. Het worst abonnement van Brandt & Levie past perfect bij deze filosofie. Hij mist de verse worst en worstenbroodjes in de buurt, maar is blij met de thuisbezorging van deze producten, en vergelijkt de klassieke worstenbroodjes van B&L met die van zijn oma. Als kers op de taart noemt hij de pastasaus met venkel van Brandt & Levie ‘goddelijk’ en een redder in nood op dagen dat boodschappen doen er niet in zit.